Topul celor mai importante evenimente din 2013

GALERIE

FOTO10

  • 2013 a fost cu siguranţă un an al despărţirilor. Miranda Kerr şi Orlando Bloom, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, Nina Dobrev şi Ian Somerhalder, Rachel McAdams şi Michael Sheen sunt doar câteva dintre cuplurile care şi-au spus „adio“. Da, din păcate, uneori, dragostea nu durează toată viaţa.
  • David Beckham şi campania sa pentru H&M. Şi oricât de mult ne-ar plăcea să credem că este o minciună, se pare că, la filmări, David a avut o dublură cu un posterior ceva mai... ferm. Ei, fetelor,  nimic nu mai este ca pe vremuri!

vezi galeria

Trebuie să ne declarăm mulţumite: în 2013 s-au întâmplat o mulţime de lucruri incredibile, iar vedetele nu au încetat să ne surprindă. Campanii inedite, despărţiri fulgerătoare, biografii, supereroi – le-am bifat pe toate. Sfârşitul lui 2013 se apropie cu paşi grăbiţi, iar noi ne pregătim deja de un nou an glam, plin de noutăţi surprinzătoare. Însă nu putem face pasul către un fabulos 2014 până nu facem o ultimă trecere în revistă a celor mai importante evenimente din acest an.

În unele cazuri însă, surprinderea noastră a atins cote alarmante. Serios acum, cine s-ar fi gândit vreodată că drăgălaşa Miley Cyrus se va schimba atââât de... mult? Sau că Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au despărţit subit, în ciuda faptului că păreau atât de fericiţi împreună? Ei, şi lăsând la o parte dramele din viaţa celebrităţilor, nu trebuie să uităm nici evenimentele cinematografice care au marcat acest an. Wolverine, Superman, Iron Man şi Thor sunt doar câţiva dintre supereroii care au luat cu asalt cinematografele. Iar filme precum „Silver Linings Playbook“, „Gravity“, „Captain Phillips“ sau „Prisoners“ pot candida cu succes la categoria „cel mai bun film din 2013“.

Într-adevăr, am avut parte de un an prolific din toate punctele de vedere. Şi, înainte să vă apucaţi să ciocniţi în cinstea noului an, GLAMOUR v-a pregătit o retrospectivă a celor mai tari evenimente din 2013.

Foto: Hepta

AM MAI SCRIS DESPRE

vedete, top

comentarii

 
Feed RSS Comentarii